Четвер, 02.05.2024, 13:13
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Відповідно до наказу управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації №426 від 29.07.2013року «Про участь у Всеукраїнському конкурсі «Шкільна бібліотека» у 2013-2014 навчальному році» в районі проходив І етап цього конкурсу. Переможцями І етапу конкурсу було визнано бібліотеки Бубнівської зош І-ІІІст. та Локачинського НВК(бібліотекарі Куліш І.В. та Толстобрюх Л.Б.)., їх матеріали були представлені на ІІ етап конкурсу в номінації «Шкільна бібліотека - інформаційний центр навчального закладу». За підсумками журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека» бібліотеки Бубнівської зош І-ІІІст. та Локачинського НВК визнані лауреатами конкурсу та нагороджені дипломами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

.


 

Переглядів: 509 | Додав: Roma | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

8 травня на базі Губинської ЗОШ було проведено ММО вчителів біології Локачинського освітнього округу вчителі відвідали урок у Скакун О.М. на тему: "Охорона тварин. Червона книга України. Природоохоронні території", який проходив у формі усного журналу. особливістю цього засідання було те, що для учасників було організовано екскурсію екологічною стежкою.

               

Переглядів: 600 | Додав: Roma | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

5 травня 2014 року в ЗОШ І-ІІ ст. села Козлів  відбулось засідання міжшкільного методичного об’єднання  вчителів математики  Локачинського  освітнього округу на тему «Ігрові технології на уроках математики». Вчитель  математики Демедюк Л.М. провела урок-казку «Розв’язування задач по темі  «Відсотки» з використанням мультимедійних засобів. Під час круглого столу  члени  ММО обговорювали доцільність та частоту використання дидактичних ігор на уроках математики. В роботі засідання взяла участь методист відділу освіти Тур О.В.. Пропонуємо окремі матеріали із засідання. (Казка Колобок)

                            

Переглядів: 552 | Додав: Roma | Дата: 07.05.2014 | Коментарі (0)

На виконання наказу райво від 27.01. 2014р. №37 та з метою сприяння вдосконаленню неперервної післядипломної освіти педагога, активізації роботи з використання сучасної форми методичної роботи й організації самоосвітньої діяльності вчителя районним методкабінетом було проведено конкурс «Портфоліо як складовий компонент ділової культури сучасного педагога ».
У конкурсі взяло учать 42 педагоги з 16 навчальних дисциплін із 16 загальноосвітніх шкіл.
Найбільше матеріалів було представлено вчителями із Локачинського НВК – 8, Конюхівської ЗОШ - 4, Холопичівської і Великоокорської і Губинської – по 3 Найактивнішими виявились вчителі початкових класів – 15 учасників. Матеріали більшості вчителів всесторонньо відобразили процес індивідуального розвитку педагога, що прослідковувалось у різних розділах портфоліо. Вміст окремих матеріалів дав можливість виявити перспективний педагогічний досвід, напрямки пошуково-дослідницької роботи вчителя. Заслуговує на увагу творчий підхід до оформлення матеріалів портфоліо молодих вчителів Ребрук А.Д. із Привітненської ЗОШ, Ткачук О.С. із Холопичівської ЗОШ, Федорці В.В. із Конюхівської ЗОШ, Михайлюк М.П. із Кисилинської ЗОШ. Оригінальністю в оформленні та насиченістю матеріалом з досвіду роботи відзначається потрфоліо Мов’як О.А., директора Великоокорської ЗОШ. Більшість конкурсних робіт відзначались естетичністю оформлення і були підготовлені з дотриманням вимог положення конкурсу. Проте окремі матеріали односторонньо демонстрували діяльність вчителя, а саме: роботу над проблемним питанням, організацію самоосвіти, не в усіх папках було відображено роботу в навчальному кабінеті.
На подання журі конкурсу переможцями визнано:
1. Серед вчителів природничо-математичного циклу:
І
місце - Корнелюк І.В., вчитель географії Локачинського НВК
І
І місце - Скакун О.М., вчитель географії Губинської ЗОШ
І
ІІ місце - Загорська О.І., вчитель географії Локачинського НВК
2
. Серед вчителів суспільно-гуманітарного циклу:
І
місце - Доскуч Л.В., вчитель української мови та літератури Холопичівської ЗОШ
І
І місце - Ребрук А.Д., вчитель англійської мови Привітненської ЗОШ
І
І місце - Новосад Л.В., вчитель світової літератури та рос.мови Губинської ЗОШ
І
ІІ місце - Завиднюк Л.С., вчитель світової літератури то рос.мови Білопільської ЗОШ
І
ІІ місце - Ткачук О.С., вчитель історії Холопичівської ЗОШ
3
. Серед вчителів початкових класів:
І
місце - Трофімчук В.М., вчитель початкових класів Губинської ЗОШ
І
місце - Шах Т.І., вчитель початкових класів Затурцівської ЗОШ
І
І місце - Войцеховська О.Г., вчитель початкових класів Козлівської ЗОШ
І
І місце - Курило Є.О., вчитель початкових класів Маньківської ЗОШ
І
ІІ місце - Федюк Л.М., вчитель початкових класів Губинської ЗОШ
І
ІІ місце - Машевчук О.П., вчитель початкових класів Холопичівської ЗОШ
ІІІ місце - Лісецька В.П., вчитель початкових класів Маньківської ЗОШ
Р
яд вчителів за творчий підхід до оформлення портфоліо нагороджено грамотами райво. Матеріали потрфоліо протягом квітня місяця експонувались у читальному залі районного методичного кабінету.

                   


 

Переглядів: 743 | Додав: Roma | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

24 березня в НВК "Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія" відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів математики, яке проходило в формі науково-практичної конференції на тему: ""Психолого-педагогічні аспекти особистісно орієнтованого уроку". В роботі НПК взяла участь доцент кафедри теорії та методик викладання шкільних предметів ВІППО, кандидат педагогічних наук Трачук Т.В.

                           

 

Переглядів: 581 | Додав: Roma | Дата: 31.03.2014 | Коментарі (0)

Вітаємо Ковальчук Вікторію, ученицю 11 класу Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст., з перемогою на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій (ІІІ місце). Висловлюємо вдячність Глові А.М. за результативну роботу з обдарованими дітьми
 

Переглядів: 595 | Додав: Roma | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)

У навчальних закладах району в лютому-березні проходив місячник педагогічної майстерності, завершальним етапом якого став ХІІ фестиваль педагогічних ідей на тему : "Інноваційний пошук освітян району". 25 березня у Локачинському НВК для участі у фестивалі зібрались вчителі, які атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії і педагогічних звань, щоб презентувати свої педагогічні здобутки. За круглим столом  фахівців різних навчальних дисциплін об'єднав дух творчості. Досвідом роботи з проблемних питань ділились такі педагоги: Кушнір Л.В., вчитель світової літератури, Шах Т.І., вчитель початкових класів і Миколюк Т.М., вчитель української мови і літератури із Затурцівської ЗОШ; Загорська О.І., вчитель географії і Боярська Л.І., вчитель англійської мови із Локачинського НВК; Демидюк Л.В., вчитель української мови і літератури і Вознюк Л.В., вчитель біології із Маньківської ЗОШ; Стрільчук Л.О., вчитель історії Замличівської ЗОШ; Матвіюк Н.Д., вчитель географії Старозагорівської ЗОШ; Завіднюк Л.С., вчитель російської мови Білопільської ЗОШ; Коба Л.М., вчитель світової літератури Окорської ЗОШ і Нижник Н.Р., вчитель початкових класів Марковичівської ЗОШ І ступеня. Педагоги ділились досвідом використання елементів проблемного навчання, інформаційних технологій, розповіли про шляхи формування ключових компетентностей, про використання різноманітних форм і методів для активізацій пізнавальної діяльності учнів, про засоби театралізації та інше. Про інноваційність у роботі своїх вчителів інформували присутніх заступники директорів з навчально-виховної роботи. На фестивалі були присутні члени районної атестаційної комісії. Більшість педагогів підготували комп'ютерні презентації.

                   


 

Переглядів: 524 | Додав: Roma | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)

Бажаю Вам міцного здоров'я, любові, доброзичливості й поваги,
щирих посмішок і світлих помислів від оточуючих.
Нехай завжди ваше життя буде сповнене простими радощами,
а серце - диханням весни. Хай життя щедро дарує Вам щастя.
З повагою, Валентина Журавлюк


Переглядів: 569 | Додав: Roma | Дата: 07.03.2014 | Коментарі (0)

25 лютого 2014 року на базі НВК відбулось методичне об'єднання вчителів трудового навчання Локачинського району. В рамках методичного об'єднання було проведено 2 спарені уроки трудового навчання у 5-Б класі на тему "Технологія випилювання внутрішніх контурів деталей з фанери" (вчитель Осадца Роман Степанович). Вчителі району мали змогу перейняти досвід роботи педагога, запозичити методи навчання, познайомитись із практикою впровадження ІКТ на уроках трудового навчання. Після обговорення уроків підсумувала роботу методичного об'єднання методист відділу освіти Локачинської РДА Комар Світлана Іванівна.
                  
Переглядів: 568 | Додав: Roma | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

24 лютого 2014 року на базі НВК відбулось методичне об'єднання вчителів фізики та інформатики Локачинського району. В рамках методичного об'єднання було проведено майстер-клас "Я роблю це так..." (вчитель фізики Денисевич Ярослав Анатолійович) та урок інформатики у 5-А класі на тему "Створення графічних зображень" (вчитель інформатики Татарин Олександр Петрович). Вчителі району мали змогу познайомитись із досвідом роботи педагогів Локачинського НВК та взяти участь в обговоренні проведених заходів. Підсумував роботу методичного об'єднання методист відділу освіти Локачинської РДА, вчитель фізики та інформатики НВК Дармофал Петро Олександрович.
              
Переглядів: 593 | Додав: Roma | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 54 55 »
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів