П`ятниця, 19.04.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Відповідно до плану роботи райметодкабінету 5 вересня на базі Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: "Організація робочого місця заступника директора школи з навчально-виховної роботи". Робота семінару розпочалася з ознайомлення з навчально-матеріальною базою школи, яка щорічно вдосконалюється. Директор школи Кошицький І.О., презентуючи навчальний заклад, акцентував увагу на значенні навчально-матеріальної бази для забезпечення ефективного навчально-виховного процесу. Гостей приємно вразила естетичність у оформленні навчальних кабінетів і коридорів приміщення. Заступник директора Демидюк Л.В. ознайомила присутніх зі своїм робочим місцем, зробивши наголос на фактор "зручності" під час його облаштування. Навчальна частина семінару проходила у формі практичного заняття на тему: "Інноваційність підходів до створення робочого місця директора школи і його значення для самореалізації і самовдосконалення кожного педагога", яке було проведено Демедюк Л.В. спільно з практичним психологом Вознюк Л.В., яка підготувала для релаксації кілька інтерактивних вправ, що органічно доповнили проблемне питання. Питання "Сучасні підходи до організації методичної роботи у новому навчальному році" розкрила у своєму виступі завідувач райметодкабінету Журавлюк В.М. Було розглянуто, також ряд робочих питань. Підводячи підсумки семінару, його учасники відмітили високий рівень організації методичної роботи, а також творчий підхід усього педагогічного колективу до створення навчально-виховного середовища у ЗНЗ. Районний методичний кабінет висловлює подяку усьому педагогічному колективу за підготовку і проведення семінару. Нехай у Вас вистачає часу й сил на папки і плани, на комп'ютери і оформлення кабінетів, на квітучі клумби і теплицю, на творчість, на дім і сім'ю. Результативного вам нового навчального року у добрі, любові, мирі і злагоді!

       


 

Переглядів: 630 | Додав: Roma | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

Всі матеріали рубрики "До нового навчального року" розміщені у Меню сайту "Каталог файлів" у розділі "До нового навчального року" 

 

Переглядів: 536 | Додав: Roma | Дата: 11.07.2014 | Коментарі (0)

 Матеріали моніторингу методичної роботи у школах району в 2013-2014 н.р. (Дивитися в Меню сайта "Каталог файлів", у розділі "Методична робота")
 
Переглядів: 562 | Додав: Roma | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

Результати моніторингу участі шкіл району в предметних олімпіадах у 2013-2014 н.р. (Дивитися в Меню сайта "Каталог файлів", у розділі "Районні олімпіади")


 

Переглядів: 582 | Додав: Roma | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

Шановні педагоги!

Ось і закінчився навчальний рік, попереду - заслужений літній відпочинок. Щиро бажаю кожному з вас цього літа гарно відпочити, набратися сил, зарядитися позитивними емоціями! І декілька корисних порад щодо відпочинку:
- Щоб ваше літо розпочалося вдало, постарайтеся закінчити усі важливі справи до відпочинку.
- Пам'ятайте, що відпустка - це майже свято. Тому думайте, тільки про хороше, відганяйте погані думки.
- Фотографуйте, записуйте враження, фільмуйте свій відпочинок, щоб протягом нового навчального року приємні спогади ще не раз піднімали вам настрій!  Тож бажаю чудових канікул і вчителям, і учням! Нехай ваше літо буде вдалим.

З повагою, Валентина Журавлюк

Переглядів: 925 | Додав: Roma | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

29 травня 2014 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою серед загальноосвітніх закладів області відбувся обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга), на якому команда Локачинського НВК зайняла ІІІ місце. Склад команди: Боярська Мирослава, Іус Артем, Новосад Мар'яна, Пилюк Павло, Смолінський Леонід, Сташук Роман; керівник - вчитель фізики Никитюк Віктор Миколайович.

Переглядів: 566 | Додав: Roma | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0)

Делагація від нашого району 22 травня взяла участь у обласному святі, на якому вшановували учасників професійного конкурсу "Учитель року - 2014 р." Як вже повідомлялося раніше, наші педагоги взяли участь у всіх п'яти номінаціях і вибороли хороші результати, а саме: двоє стали лауреатами обласного конкурсу - Гапяк О.В., директор Озютичівської ЗОШ І-ІІ ст., і Шумук Т.В., вчитель початкових класів Локачинського НВК, троє відзначені у різних номінаціях - Баран Л.Ф., вчитель світової літератури Старозагорівської ЗОШ, Мелечко Л.М., вчитель географії Бубнівської ЗОШ і Войтович В.В., вчитель трудового навчання Маньківської ЗОШ. У цей же день у бібліотеці ВІППО було підведено підсумки обласного конкурсу "Творчі сходинки педагогів Волині", на якому ректор Олешко П.С. відзначив подякою за активну участь у виставці районний методичний кабінет. Вітаємо всіх учасників обласних етапів конкурсів "Учитель року" і "Творчі сходинки педагогів Волині" із творчою перемогою.

                                                                            





 

Переглядів: 589 | Додав: Roma | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

 

20 травня на базі Бубнівської ЗОШ І-ІІІ ст. спільно з кафедрою управлінської діяльності ВІППО було проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Формування конкурентоспроможного випускника в сучасному навчальному закладі». Семінар відкрила Журавлюк В.М., завідувач райметодкабінету, яка окреслила основні завдання ЗНЗ щодо формування конкурентоспроможного випускника, зробивши акцент на тому факті, що система профорієнтаційної роботи школи повинна забезпечувати розумне поєднання надання академічних знань і практичної підготовки випускника в сучасних умовах оновлення змісту освіти. Адже демократичній країні потрібні соціально активні, ініціативні, відповідальні, працьовиті, високоморальні люди, які вміють самостійно вибирати сфери діяльності й прагнуть самовдосконалення та самореалізації в суспільстві. Директор школи Вільчевський А.В. ознайомив присутніх із навчально-матеріальною базою школи, розповів про умови, які створені у ЗНЗ для підготовки випускника до вибору професії та планування ним життєвого шляху. Теоретичні аспекти поняття «конкурентоспроможність» освітньої установи розкрила у своєму виступі Щоголєва Л.О., доцент кафедри управлінської діяльності ВІППО. Людмила Олександрівна запропонувала присутнім словник термінів з проблеми «конкурентоспроможність». Досвідом роботи з проблеми «Формування конкурентоспроможного випускника в навчальному закладі» поділилась Мелечко Р.І.,заступник директора з навчально-виховної роботи. Раїса Іванівна організувала також практичну роботу в групах для учасників семінару над розробкою моделі конкурентоспроможного випускника. Члени міністерств шкільної президентської республіки «Мрія» у формі брифінгу презентували присутнім свою роботу. На завершення семінару заступникам директорів було запропоновано зобразити на папері своє емоційне ставлення до змісту інформації, яку вони отримали і обґрунтувати її, що виявило позитивне враження всіх учасників. Учасниками семінару було розроблено модель конкурентоспроможного випускника і вироблено рекомендації для окремих груп педагогів щодо проведення профорієнтаційної роботи в ЗНЗ. Пропонуємо фотоматеріали і презентації із семінару.

             


 

Переглядів: 652 | Додав: Roma | Дата: 21.05.2014 | Коментарі (0)

Вітаємо команду "Паросток" Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. із перемогою - "Гран-прі" на Всеукраїнському конкурсі екологічних агітбригад, який проходив у м.Вінниця.

       


 

Переглядів: 559 | Додав: Roma | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до наказу управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації №426 від 29.07.2013року «Про участь у Всеукраїнському конкурсі «Шкільна бібліотека» у 2013-2014 навчальному році» в районі проходив І етап цього конкурсу. Переможцями І етапу конкурсу було визнано бібліотеки Бубнівської зош І-ІІІст. та Локачинського НВК(бібліотекарі Куліш І.В. та Толстобрюх Л.Б.)., їх матеріали були представлені на ІІ етап конкурсу в номінації «Шкільна бібліотека - інформаційний центр навчального закладу». За підсумками журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека» бібліотеки Бубнівської зош І-ІІІст. та Локачинського НВК визнані лауреатами конкурсу та нагороджені дипломами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

.


 

Переглядів: 506 | Додав: Roma | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 54 55 »
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів