Неділя, 28.04.2024, 14:38
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2021 » Квітень » 21

Пропонуємо Вам ознайомитися із анонсами вебінарів, що відбудуться у найближчий місяць. Вебінари від Всеосвіти, це прямі ефіри під час яких Ви маєте змогу поставити Ваші питання спікеру, а якщо Ви не встигли на вебінар, його завжди можна переглянути у записі. Доступ до участі у вебінарі та його перегляд – БЕЗКОШТОВНІ, без будь-якої реєстрації. Просто заходьте на сторінку вебінару та вільно переглядайте всі відео. До кожного вебінару Ви маєте можливість додатково замовити сертифікат. А замовляючи сертифікат до дня прем’єри вебінару, його вартість складатиме всього 59 грн. У сертифікаті буде зазначено 2 академічні години, його буде надіслано Вам по електронній пошті одразу після закінчення вебінару. Всі сертифікати за вебінари (дивитися тематику тут) на Всеосвіті можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.
 

Переглядів: 187 | Додав: Roma | Дата: 21.04.2021 | Коментарі (0)

Урок Пам'яті Чорнобиля

За підтримки Українського культурного фонду група педагогів, у партнерстві з Національним музеєм «Чорнобиль» та Європейським інститутом Чорнобиля, провела роботу над оновленням дидактичного матеріалу Уроків пам’яті Чорнобиля. Оновлення, яких зазнала програма, стосуються як змісту, у зв’язку з появою нової інформації з розсекречених документів КДБ, так і формату – Уроки будуть представлені у цікавому сучасному відеоформаті. 26 квітня на сайті СhornobylLessons.com вчитель будь-якої школи України, зможе знайти “Урок пам’яті Чорнобиля”, розроблений спеціально для кожного з першого по одинадцятий класи, та організувати його перегляд для своїх учнів.  В залежності від віку, в уроках буде розкрито не лише наслідки радіаційного забруднення, а й медичні та соціальні наслідки аварії на ЧАЕС, в яких сьогодні ми живемо і з якими будуть жити наші нащадки. У старших класах розглянуть й політичні передумови та вплив трагедії на становлення незалежної держави Україна. Особливу увагу буде приділено її інформаційній складовій – пропаганді, фейкам та маніпуляціям з боку влади Радянського Союзу, які напряму вплинули на кількість жертв трагедії. Сьогодні інформаційна трагедія Чорнобиля повинна стати наочним прикладом в підручниках по інформаційній безпеці та кейсом для вивчення можливих наслідків гібридної війни в Україні.

 

 

Переглядів: 174 | Додав: Roma | Дата: 21.04.2021 | Коментарі (0)

З метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників Волинської області, популяризації їх здобутків відбулась ХХVI обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині". На участь у виставці від Локачинської територіальної громади було подано 7 робіт, з них 3 відзначено: 2 роботи - дипломами ІІ ступеня, 1- дипломом ІІІ ступеня. Вітаємо переможців обласної виставки "Творчі сходинки педагогів Волині 2021".

Відзначені: 

дипломами ІІ ступеня

Боць Алла Петрівна, вчитель історії ОНЗ "НВК "Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія", методичні рекомендації "Дидактичні ігри на уроках узагальнення з історії як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів" 

Гиричук Віктор Володимирович, вчитель історії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Конюхи, методичні рекомендації "Тиждень історії в школі".

дипломом ІІІ ступеня

Ничипорук Руслана Василівна, вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці, методичні рекомендації "Як навчити учнів розв'язувати задачі на рух".  

Переглядів: 181 | Додав: Roma | Дата: 21.04.2021 | Коментарі (0)

Відбулися підсумкові засідання атестаційних комісій ІІ рівня:

- управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради - 6 квітня;

- гуманітарного відділу Затурцівської сільської ради - 8 квітня.

На засіданнях були розглянуті клопотання атестаційних комісій освітніх закладів щодо присвоєння та відповідності раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям "спеціаліст вищої категорії" та педагогічним званням.

Атестаційною комісією управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради було проатестовано на відповідність займаній посаді п'ять керівників ЗЗСО і ЗДО.

Педагогічне звання "Старший учитель" присвоєно двом педагогам:

Костючку Миколі Федоровичу, вчителю математики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Старий Загорів.

Матвійчуку Олегу Степановичу, вчителю фізкультури ЗОШ І-ІІ ст. с.Козлів.

Кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії" присвоєно шести педагогам.

Встановлено відповідність раніше присвоєним:

1. кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" і: 

- педагогічному званню "учитель-методист" -  3 чол.;

- педагогічному званню "старший вчитель" - 4 чол.  

2. кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" - 15 чол.

Атестаційною комісією гуманітарного відділу Затурцівської сільської ради проатестовано  34 педагоги ЗЗСО, ЗДО і "Інклюзивно-ресурсного центру".

На відповідність займаній посаді проатестовано двох керівників ЗЗСО, двох завідувачів ЗДО і директора "Інклюзивно-ресурсного центру".

Кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії" присвоєно шести педагогам.

Встановлено відповідність раніше присвоєним: 

1. кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" і: 

- педагогічному званню "учитель-методист" -  2 чол.;

- педагогічному званню "старший вчитель" - 6 чол.  

2. кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" - 9 чол.

Атестація в усіх освітніх закладах проходила в умовах доступності, широкої гласності і демократизації і здійснювалась на основі комплексної оцінки рівня кваліфікації, професійної діяльності шляхом проведення контрольних робіт, відвідування уроків, позакласних заходів, з врахуванням думки батьків, учнів, педагогічного колективу.

Педагоги презентували свій творчий доробок у формі портфоліо, в ході проведення різноманітних методичних заходів. Окремі презентаційні матеріали розміщено на ношому сайті у Меню сайту "Перспективний досвід"

Переглядів: 179 | Додав: Roma | Дата: 21.04.2021 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів