П`ятниця, 19.04.2024, 15:49
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 25 » Вісті зі шкіл
12:36
Вісті зі шкіл

Предметний тиждень у П'ятикорівській ЗОШ.

А ви знали, що сьогодні, 22 березня - Всесвітній день води? Вчитель англійської мови Штунь Ольга Валеріївна разом з учнями 5 класу провели урок "Let's save water". Учні переглянули відео про збереження води, щоб привернути увагу до проблеми водних ресурсів. Також склали поради як берегти воду та створили постер про Краплинку. Учні мали змогу зробити фото з Краплинкою.
БЕРЕЖІТЬ ВОДУ – ПІКЛУЙТЕСЬСЯ ПРО МАЙБУТНЄ!

Тиждень англійської мови у Привітненській ЗОШ

З метою підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Привітне проводився тиждень англійської мови. Тиждень розпочався із урочистої лінійки, на якій учитель англійської мови Ребрук А.Д. ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. Учні школи, а саме: Федишин К., Вавринюк Д. і Слобода А. виступили на лінійці з повідомленнями про важливість вивчення англійської мови. Учні школи організували відповідне оформлення школи : міні - проекти (1-5 кл), смайлики з чарівними словами (6 кл),вислови (7-8 кл), плакати, проекти (9-11 кл ). За допомогою лінгвістичної бригади «Quick English» було організовано інтерактивну виставку учнівських проектів. У вівторок було поновлено інформаційні стенди з англійської мови та організовано книжкову виставку в шкільній бібліотеці. Протягом всього тижня в читальному залі шкільної бібліотеки учні мали змогу змістовно провести вільний час і почитати цікаві книги на англійській мові. Дуже цікавим став конкурс-селфі «Англійська в моєму житті». Учні підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, які нагородили призами. Учні щиро раділи маленьким перемогам. В середу у конкурсі малюнка «Моя улюблена англійська літера» взяли участь учні 1-2 класів. Кожен учасник мав змогу продемонструвати літеру, яка найбільше йому подобається. Захоплюючим виявилося виготовлення лепбука «London». Учні 3-4 класу підготували яскраві матеріали для проекту. У четвер учні 9-11 класу здійснили віртуальну подорож до Англії Перегляд відео “Great Britain” розширило знання учнів про країну, мову якої ми вивчаємо та переглянуті сюжети стали темою для подальшого обговорення, у якому прийняли участь всі учні класу.  П’ятикласники організували виставку « Hello, spring!». З метою розвитку фонематичного слуху, навичок аудіювання та вдосконалення знань проводились музичні перерви в 1-4 класах. Під час перерв діти співати пісні англійською мовою. В п’ятницю, з метою підвищення мотивації до навчання, учні початкових класів переглядали мультфільми англійською мовою. брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, грали цікаві ігри. Після проведення тижня були підведені підсумки. Найактивніші учасники тижня англійської мови були нагороджені на лінійці грамотами, дипломами. Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів.

Перемоги Колпитівських школярів у Всеукраїнських конкурсах

Учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Колпитів взяли участь у предметних олімпіадах, організованих Інститутом Розвитку Шкільної Освіти (ІРШО) «Олімпус(осіння сесія)». 29 школярів протягом листопада 2018 року виконували різнорівневі завдання з історії, біології, математики, української та англійської мов та української літератури. У цих олімпіадах учні нашої школи беруть участь уже втретє. Олімпіади вносять різноманітність у систему занять, є цікавим доповненням при освоєнні освітніх програм.
Цього року учні спрацювали результативно – маємо 5 лауреатів:
- Куцик Олександр та Ребрук Владислав, 4 клас (українська мова);
- Штунь Олександр, 5 клас (українська мова та література);
- Пазюк Олег, 6 клас (українська мова);
- Біловол Богдан, 11 клас (історія).
Решта учнів отримали дипломи учасників. Вітаємо школярів і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Гордимося нашими маленькими досягненнями у Всеукраїнському конкурсі "#ТГШ205: Таємниця генія Шевченка"

 

Переглядів: 280 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів