Субота, 20.04.2024, 08:54
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2018 » Листопад » 5 » Стартував районний тур конкурсу "Учитель року - 2019"
15:57
Стартував районний тур конкурсу "Учитель року - 2019"

06 листопада розпочався І (районний) тур всеукраїеського конкурсу "Учитель року - 2019". Умовою участі у конкурсі була електронна реєстрація вчителів на платформі сайту всеукраїнського конкурсу, а щоб відбувся районний етап необхідно було зареєструватися не менше як трьом учасникам від регіону. Заявки на участь у конкурсі подали педагоги двох номінацій, а саме "Географія" (Лисанюк Т.М., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці; Макарук О.С., вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Замличі і Шумчук І.А., вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Кисилин) і "Основи здоров'я" (Багнюк Г.А., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці; Корнелюк І.М., вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Затурці і Наконечна О.В., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Озютичі. 

Перший день конкурсу. Вчителі географії взяли участь у конкурсному випробуванні "Дослідження". В результаті проведено жеребкування було визначено тему для роботи "Українські та імпортні продукти в споживчому кошику вашої родини (9 клас). Вчителі предмету "Основ здоров'я" виконували проект "Самовиховання". Педагоги обох номінацій взяли участь у конкурсному випробуванні "Тестування з фахової майстерності". Вчителям було запропоновано завдання на перевірку знань з педагогіки і психології а також з предмету. Завершився перший конкурсний день підвищенням підсумків роботи. Всі вчителі успішно справились із конкурсними випробуваннями. Журі конкурсу бажає всім конкурсантам успіхів і позитивних вражень від участі.

        

Другий конкурсний день. 06.11. Конкурсні випробування проходили вчителі географії. В ході випробування "Практична робота" конкурсанти демонстрували практичні вміння підбирати картографічний матеріал до теми "Тектонічна будова, рельєф, корисні копалини Африки", робота виконувалася на комп'ютері. Конкурсне випробування "Методичний практикум" проводилось з метою перевірити вміння вчителя підготувати мультимедійну презентацію до уроку і провести фрагмент уроку (15 хв.). Вчителі мали у своєму розпорядженні 1 год., щоб підготуватися до захисту презентації до теми уроку "Природні багатства материків та океанів, їх основні види. Наслідки використання ресурсів людиною" (7 клас). Захист творчих робіт продемонстрував високий рівень методичної компетентності педагогів, вміння підібрати відповідні форми, засоби та прийоми роботи на уроці для формування ключових та предметних компетентностей та для реалізації наскрізних змістовних ліній.

Третій конкурсний день. 07.11. Конкурсні випробування проходили вчителі предмету "Основи здоров'я". В ході першого конкурсного випробування "Методичний практикум" вчителі розробили плани конспекти уроку на тему "Краса і здоров'я" у формі соціально-просвітницького тренінгу, продемонструвавши достатню методичну компетентність, застосувавши різноманітні прийоми роботи. Конкурсне випробування "Практична робота" проходило в форматі презентації фрагменту уроку з використанням інтерактивних методів. Конкурсанти зуміли переконати журі конкурсу в доцільності обраних методів на формування ключових та предметних компетентностей учнів, які вони використали до теми "Правила купівлі, обробки і зберігання продуктів харчування".

Завершився І (районни) тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року". Це було 08 листопада для вчителів географії, а для вчителів основ здоров'я - 09 листопада. Конкурсанти проводили уроки: Макарук О.С. у 7 класі на тему "Населення та країни Африки", Шумчук І.А., у 8 класі на тему "Основні тектонічні стируктури. Зв'язок  рельєфу з тектонічними структурами",  Лисанюк Т.М. у 6 класі на тему "Внутрішня будова Землі". Корнелюк І.М.у 7 класі на тему "Індивідуальний розвиток підлітків. Ознаки біологічного, психічного, соціального і духовного дозрівання", Наконечна О.В. у 8 класі на тему "Становленя особистості".  Проведені уроки продемонстрували знання вчителями свого предмета, науковість, високу професійну і методичну компетентність, володіння сучасними технологіями навчання, вміння використовувати нові форми та методи на практиці.. Члени журі за підсумками І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2019" у номінації "Географія" ухвалили: - визнати переможцем конкурсу Шумчук Ірину Анатоліївну, вчителя географії ЗОШ І-ІІ ст. с.Кисилин. Члени журі також прийняли рішення визнати кращими у номінаціях: "Автор креативних ідей" - Макарук Олександр Сергійович, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Замличі, "Творчий вчитель" - Лисанюк Тарас Миколайович, вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці. у Номінації "Основи здоров'я" ухвалили: - визнати переможцем конкурсу Корнелюк Іванну Миколаївну, вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с.Затурці, визнати кращим у номінації "Преспективний учитель" - Наконечну Ольгу Вікторівну, вчителя ЗОШ І-ІІ ст. с.Озютичі.  Члени журі висловлюють вдячність дирекції Локачинського ОНЗ за високий рівень організації підготовки та створення належних умов для проведення конкурсу. Віиаємо всіх учасників конкурсу з Перемогою! Бажаємо нових творчих здобутків, здійснення всіх планів, щирої долі, міцного здоров'я і вмотивованих учнів. Переможцям бажаємо перемоги у ІІ (обласному) турі. 

   

   

 

Переглядів: 369 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів