Субота, 27.04.2024, 20:06
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2023 » Вересень » 5 » Серпневі педагогічні зустрічі
17:30
Серпневі педагогічні зустрічі

28 серпня стартували серпневі педагогічні зустрічі, спрямовані на підтримку професійної діяльності керівних та педагогічних кадрів освітніх закладів Локачинської територіальної громади.

Директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Журавлюк В.М. проведено інструктивно-методичну нараду з керівниками територіальних методичних об’єднань, під час якої було окреслено тематику педагогічних серпневих зустрічей і дано рекомендації щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у новому навчальному році. Обговорювались питання методичного забезпечення, нормативна база, особливості організації освітнього процесу у 6 класах за новими програмами НУШ. Особлива увага зверталась на впровадження в практику роботи вчителів особистісно орієнтованих технологій навчання, елементів медіа грамотності. Висвітлено питання безпеки та психологічної допомоги учасникам освітнього процесу. Модератор зустрічі говорила також про значення професійного вдосконалення самого педагога.

28 серпня Журавлюк В.М. також було проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Організація освітнього процесу у 2023-2024н.р.: методичні рекомендації». В процесі заходу  були обговорені актуальні питання, як от: про перелік нормативних документів до нового навчального року; про структуру навчального року і форми організації освітнього процесу; про стратегію розвитку як складову управління ЗЗСО; про новації нового навчального року; про особливості організації освітнього процесу на засадах компетентнісного підходу; про виховання національно свідомої, духовно багатої, фізично досконалої особистості; про окремі мовні норми  в професійному мовленні сучасного педагогічного працівника; про організацію роботи з професійного вдосконалення у відповідності до вимог Професійного стандарту. А також ряд організаційних питань.

В період з 29.08 по 05.09 для усіх категорій освітян відбулися серпневі методичні зустрічі, які проводились керівниками територіальних методичних об’єднань з освітніх дисциплін. Педагоги ряду предметів взяли участь у обласних педагогічних студіях, які проводили методисти ВІППО в онлайн форматі.

Для вчителів початкових класів 30 серпня було організовано сертифікований семінар на тему «Особливості організації освітнього процесу в 1-4 класах ЗЗСО у 2023-2024н.р.», який провели методисти відділу початкового навчання та дошкільної освіти Волинського ІППО Никитюк Л.М. і Папіж С.В., до зустрічі долучилась також Бойко О.М., представник видавничої групи «Ранок». Як результат, 40 педагогів-початківців отримали необхідну інформацію, методичні рекомендації і сертифікати на 6 годин підвищення кваліфікації.

Усі педагоги отримали необхідні рекомендації, щоб впевнено розпочати новий навчальний рік.

Переглядів: 86 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів