Вівторок, 30.04.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2022 » Вересень » 1 » Серпневі методичні зустрічі педагогів
09:52
Серпневі методичні зустрічі педагогів

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Локачинської селищної ради традиційно напередодні нового навчального року організував серпневі  методичні зустрічі, спрямовані на підтримку професійної діяльності керівників та педагогів. Модератором заходів була директорка Центру Журавлюк В.М. 

23.08 директором Центру  Журавлюк В.М. проведено  інструктивно-методичну нараду  для заступників директорів з навчально-виховної роботи  щодо організації освітнього процесу у ЗЗСО у 2022-2023н.р. В ході заходу було висвітлено питання: нормативне забезпечення освітнього процесу  у ЗЗСО; особливості впровадження державного стандарту базової середньої освіти в 5 класах; про оновлені навчальні програми з окремих предметів у 6-11класах. Особлива увага була приділена питанню посилення національно-патріотичного виховання, формуванню громадянської позиції школярів, організації безпечного освітнього середовища. Крім того, були розглянуті окремі робочі питання. 

26.08. відбулась інструктивно-методична нарада керівників територіальних методичних об’єднань «Про організацію освітнього процесу та викладання навчальних предметів у ЗЗСО у 2022-23н.р.». Валентина Журавлюк  окреслила цілі та завдання педагогів на 2022-2023н.р., особливу увагу приділила організації освітнього процесу у 5 класах НУШ. Для керівників методичних спільнот було розроблено рекомендації  щодо проведення серпневих методичних зустрічей педагогів, запропоновано також конкретні методичні матеріали для використання  у роботі , посилання на різноманітні інтернет-ресурси. Керівникам ТМО рекомендовано під час проведення  заходів зосередити увагу на розкритті компетентнісного потенціалу навчальних предметів, на впровадженні у навчальний процес  інноваційних форм та методів та сприяти професійному зростанню вчителів нашої територіальної громади. 

29.08 в режимі онлайн стартували серпневі методичні зустрічі з вчителями ЗЗСО Локачинської територіальної громади з питань організації освітнього процесу, викладання навчальних предметів у 2022-23н.р. «Готовність до нового навчального року: говоримо про найактуальніше». Спікерами семінарів були керівники територіальних методичних об’єднань, а саме: хімії та біології – Лялюк К.А., математики – Демедюк Л.М., фізичної культури  і предмета «Захист України» - Дурик М.Ю., географії – Матвіюк Н.Д., інформатики – Федишин О.О., секцію вчителів початкових класів провели: Цикалюк О.Г. – керівник і Киричук І.Р., вчитель методист, яка поділилась досвідом роботи за програмами НУШ. 

31.08 зустрічі відбулися з учителями української мови та літератури, керівник Левчик Н.Г., зарубіжної літератури, керівник Бакун О.П,. іноземних мов, керівник Боярська Л.І., фізики, керівник Трофимюк Н.В., Мистецтва, керівник Сірук Г.В., основ здоров’я, керівник Лялюк К.А., Технологій, керівник Черняк А.В. Педагоги мали можливість ознайомитись з рекомендаціями МОН України щодо викладання освітніх галузей; зі змінами, які було внесено до змісту програм,  у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України. Пріоритетними були питання реалізації реформи НУШ у 5 класах. Керівники методичних осередків детально роз’яснили Наказ МОН України № 289 від 01.04.2022року «Рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, які здобувають освіту  відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти», особливу увагу було приділено питанням проведення формувального оцінювання. Вагоме місце було відведено питанням організації національно-патріотичного виховання. Обговорено також питання створення  безпечного освітнього середовища.  

Переглядів: 115 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів