Субота, 20.04.2024, 06:13
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2023 » Квітень » 6 » Проведено І етап виставки «Творчі сходинки педагогів Волині»
10:13
Проведено І етап виставки «Творчі сходинки педагогів Волині»

На виконання наказу обласного управління освіти і науки  від 05.10.22р. №217 «Про проведення ХХУІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» для працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти», відповідного наказу управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради від 27.10.2022р. № 117-од, з метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників, презентації, поширення, впровадження інноваційних досягнень освітян в контексті Нової української школи, ЦПРПП було організовано проведення в лютому-березні І етапу Виставки.

На  виставку  представлено 7 матеріалів, усі вони вирізняються ґрунтовним змістовим наповненням, новизною, оригінальністю, відповідають критеріям основних видів навчально-методичних видань.

У  виставці взяли учать 5 педагогів із 4 закладів загальної середньої освіти і педагоги ЗДО. 

Активністю відзначилися освітяни Локачинського дошкільного закладу, які підготували 2 методичних видання; ЗЗСО «Локачинський ліцей» також презентував 2 методичних посібники.  Участь у виставці взяли такі педагоги:

  • Бойко Олена Анатоліївна, вчитель української мови та літератури ЗЗСО

 « Локачинський ліцей»,  методичні рекомендації «Віртуальна дошка Padlet як інструмент візуалізації навчального матеріалу та організації співпраці на уроках української мови та літератури».

  • Завиднюк Лариса Степанівна, вчитель зарубіжної літератури Білопільської гімназії, методичні рекомендації «Інтеграція української та зарубіжної літератури: за чи проти».
  • Куліш Світлана Степанівна, вчитель української мови та літератури Линівської гімназії, дидактичні матеріали «Українська мова як код нації. Лексикологічні смаколики».
  • Осадца Світлана Дмитрівна, вчитель української мови та літератури ЗЗСО «Локачинський ліцей», методичні рекомендації «Розвиток критичного мислення на уроках української мови та літератури».
  • Пармьонова Вікторія Вікторівна, вихователь Локачинського ЗДО, методичні рекомендації «Формування національно-патріотичної свідомості дітей дошкільного віку».
  • Федишин Оксана Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Привітненського ліцею, методичні рекомендації «Інноваційний підхід до реалізації національно-патріотичного виховання в умовах воєнного стану».
  • Колектив вихователів Локачинського ЗДО у складі: Трачук Тетяни, Одіон Алли, Пармьонової Вікторії, Голубіцкої Ольги, Захарчук Олени, Січевської Наталії, методичні рекомендації «Рання профорієнтація дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти».

Вже традиційно, свої творчі здобутки представили вчителі, які атестувалися на підтвердження і встановлення категорії “спеціаліст вищої категорії” і педагогічних звань.

 Усі матеріали відповідають вимогам Положення про обласну виставку.

 Більшість матеріалів з досвіду роботи щодо формування ключових компетентностей та  використання інноваційних технологій.

Усі роботи рецензовані і схвалені методичними або педагогічними радами і будуть експонуватися на ІІ обласному етапі Виставки, яка відкриється 3 квітня у Волинському ІППО.

       За активну участь у виставці усім педагогам було висловлено Подяку управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради.

Переглядів: 150 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів