Субота, 20.04.2024, 10:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2023 » Березень » 31 » На березневих канікулах педагоги підвищили кваліфікацію
10:05
На березневих канікулах педагоги підвищили кваліфікацію

 Відповідно до плану роботи ЦПРПП, вже традиційно, в період весняних канікул для педагогів освітніх закладів Локачинської громади було організовано проведення 2сертифікованих семінарів-практикумів науково-методичними працівниками Волинського ІППО. 

27-28 березня педагоги підвищили кваліфікацію, взявши участь у семінарі «Психологічні умови благополуччя всіх учасників інклюзивного навчання», який провела Турчина Л.І., старший викладач кафедри педагогіки та психології. В ході заняття Лариса Іванівна запропонувала такі питання: - психологічні аспекти благополуччя; внутрішня картина хвороби та благополуччя особистості; гандикапність як фактор перешкоди благополуччю; можливості інклюзивного навчання щодо досягнення благополуччя всіма учасниками освітнього процесу; психологічні умови запобігання професійним деформаціям педагогів, які працюють в інклюзивних класах.  Вона акцентувала увагу на значенні інклюзивної освіти як для самих учнів з особливими освітніми потребами, так і для учнів з типовим розвитком. Педагоги активно долучалися до обговорення  проблемних питань, ділились своїми спостереженнями, досвідом практичної роботи. У ході семінару піднімалось питання щодо запобігання булінгу в освітньому середовищі, яке розкрила Казмірчук Н.М., методист відділу практичної психології та соціальної роботи ВІППО.

30-31березня  вчителі початкових класів  в онлайн форматі мали можливість підвищити кваліфікацію з проблеми «Національно-патріотичне виховання молодших школярів – складова у змісті громадянської та історичної галузі», взявши участь у семінарі-практикумі, який провела Миць М.Я., доцент кафедри теорії та методики викладання, кандидат історичних наук. Провідною ідеєю заняття було формування національної ідентичності на основі національної гідності українського народу. Мар’яна Ярославівна виокремила складові національно-патріотичного виховання, розповіла про мету і виховні завдання, звернула увагу на національні цінності, на основі яких формується національна ідентичність українського народу, такі як: самобутність, воля, соборність і гідність. Крім того, усім учителям на електронні адреси було надіслано ряд інформаційних матеріалів для використання у практичній роботі.

Всього у двох заходах навчанням було охоплено 62 педагоги, які в результаті отримали сертифікати на 8 годин.

Переглядів: 100 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів