П`ятниця, 19.04.2024, 21:01
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 16

З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, 15 березня 2018 року на базі ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.–гімназія» відбувся конкурс колективів екологічної просвіти освітніх закладів району. Цьогорічною темою виступу стала проблема «Раціональне природокористування».
У виступах екологічних агітбригад були підняті актуальні екологічні проблеми сьогодення. Юні екологи пропагували свій досвід роботи щодо збереження природи, охорони довкілля, закликали любити і берегти природу.
Під час виступу команди вражали кмітливістю, були надзвичайно артистичними. Учасники конкурсу підготували оригінальні вітання та емблеми. Для більшої ефективності виступи агітбригад супроводжувалися цікавими аудіо- та відеоматеріалами.
У змаганнях взяли участь школярі Старозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст., ЗОШ І-ІІ ст. с.Озютичі та ЗОШ І-ІІ ст. с.П’ятикори. Кожна із агітбригад представила власне бачення щодо вирішення екологічних проблем у світі та в Україні. До виступів кожна з команд підійшла творчо.
За результатами конкурсних змагань, журі віддали перемогу агітбригаді ЗОШ І-ІІ ст. с. П’ятикори «Пульс». Друге місце у команди ЗОШ І-ІІст. с.Озютичі, відповідно третє – ЗОШ І-ІІІст. с.Старий Загорів. Усі учасники змагань отримали грамоти, а переможці будуть представляти район в подальшому на зональному етапі.

 

Лялюк К.А., методист райметодкабінету

            

Переглядів: 438 | Додав: Roma | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

15 березня на базі ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури. Відкритий урок у 8 класі майстерно провела Бойко Олена Анатоліївна. Оригінальна форма проведення уроку (ток-шоу «Стосується кожного») доречно допомогла розкрити його тему «Дискусія про труднощі дорослішання, осмислення важливості моральних чеснот у житті людини, дружби та підтримки батьків (за повістю Ніни Бічуї «Шпага Славка Беркути»). Заздалегідь розподіливши ролі, учитель у ролі ведучої телевізійної передачі запрошувала до слова «героїв повісті», «їхніх батьків», «друзів», «учителів», «психолога», «міліціонера». Пізніше відбулася демонстраційна гра «Турнір юних журналістів», яку провели учні 11 класу. Доповідач дав відповідь на питання №15 «Сленг у журналістиці: доцільність і неприйнятність використання. Проілюструйте прикладами». Опонент виступив з критикою виступу. Рецензент виявив позитивні й негативні її сторони. Усі присутні мали змогу поставити запитання

     .        

Переглядів: 671 | Додав: Roma | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

Відповідно до плану методичної роботи та з метою розвитку творчості, логічного мислення, самостійності, зацікавленості учнів до предметів та встановленню міжпредметних зв’язків, з 12 лютого по 19 лютого 2018 року у школі був проведений традиційний предметний тиждень з математики, фізики та інформатики  . Вчителі МО  точних дисциплін підготували низку цікавих  уроків,  на яких учні 5-11  класів показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.
Урок алгебри у 10-А класі на тему: "Основні методи розв'язування тригонометричних рівнянь". Вчитель: Поліщук  Галина Федорівна
Урок геометрії в 11-А класі на тему: "Розв'язування задач на обчислення об'ємів многогранників". Вчитель: Луцюк Ірина Ростиславівна

Урок алгебри у 8-А класі на тему: "Перетворення ірраціональних виразів". Вчитель: Батрашкіна Алла Всеволодівна Урок фізики у 7-А класі на тему: "Тертя. Сили тертя". Вчитель: Дацюк Олег Васильович Урок інформатики у 5-Б класі на тему: "Сторінки документа та їх форматування". Вчитель: Білогруд Андрій Олександрович Урок геометрії у 8-А класі на тему: "Ознаки подібності прямокутних трикутників". Вчитель: Лисиця Оксана Віталіївна Урок інформатики у 5-А класі на тему: "Опрацювання текстових даних". Підготувала вчитель інформатики: Мазяр Марина Михайлівна

Луцюк І.Р., вчитель математики Локачинського ОНЗ

           

 

Переглядів: 374 | Додав: Roma | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів