П`ятниця, 29.03.2024, 03:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 21

     12 лютого в ОНЗ «НВК Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» відбулось засідання районного методичного об ‘єднання вчителів математики. Урок в 10 класі на тему «Розв’язування тригонометричних рівнянь»,  з використанням мультимедійної презентації,  провела  Поліщук Галина Федорівна, а урок  в 11 класі «Розв’язування задач на обчислення об’ємів многогранників» - Луцюк Ірина Ростиславівна. Вчителі математики познайомились з новим обладнанням  математичного кабінету, з роботою цифрової документ-камери,  обговорили використання  на уроках  математики спеціалізованих освітніх порталів.

Переглядів: 326 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи методкабінету 20 лютого 2018 року на базі загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. с. Маньків відбулось засідання районного методичного обєднання вчителів іноземної мови. У ході роботи обговорили такі питання:
1. Формування основних груп компетентностей учнів через впровадження активних та інтеракційних методів навчання.
2.  Інтегровані змістові лінії та способи їх реалізації на уроках іноземної мови.
3. Результати моніторингового дослідження рівня навчальних досягнень
учнів 9 класу з англійської мови у закладах загальної середньої освіти Локачинського району.
4.  Робота з обдарованими дітьми. Результативність проведення ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з іноземної мови.
5. Участь у конкурсі Вчитель року (номінація «Німецька мова»).
Колеги відвідали та проаналізували демонстраційний урок англійської мови у 2 класі на тему «Я вмію, я можу…» (вчитель Жомер І. Ю.).
Заступник директора з навчально-виховної роботи Демидюк Л. В. провела екскурсію у музеї історії школи. 

               

 

Переглядів: 333 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

6 лютого 2018 року відбулося засідання творчої групи вчителів німецької мови Локачинського району «Розвиток пізнавальної активності учнів шляхом використання  країнознавчих матеріалів на уроках німецької мови». Учасники заходу обговорили питання формування мотивації до вивчення німецької мови через використання міжпредметних зв’язків та формування полікультурного середовища шляхом використання лінгвокраїнознавчого матеріалу при вивченні німецької мови. Цікавими ідеями з власного досвіду поділились колеги щодо використання сучасних пісень на уроках.  

 

Переглядів: 262 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

8 лютого в загальноосвітній школі с. Кисилин відбулося РМО вчителів біології на чолі із методистом районного відділу освіти Лялюк К.А. Вчителі  обговорили особливості викладання біології  у 9 класі за новою програмою та  методику розв’язування задач з генетики. Шумчук Ірина Анатоліївна продемонструвала урок у 9 класі на тему«Закономірності спадковості. Закони Г.Менделя». За допомогою мультимедійної презентації учні ознайомилися з життям та діяльністю Г. Менделя, розглянули схеми схрещування, що ілюструють три закони вченого. На уроці діти  вчилися розв’язувати задачі з генетики.

                                 

Переглядів: 333 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

Вітаємо Гапій Ганну Григорівну, вчителя німецької мови Заячицівської ЗОШ І-ІІ ст., із успішною участю в обласному етапі конкурсу "Учитель року - 2018". За результатами проведення конкурсного уроку вона ввійшла до когорти найсильніших і відеозапис її уроку розміщено на сайті ВІППО в числі п'ятірки кращих. Вчителька отримала запрошення на стажування до Німеччини. Бажаємо їй творчих успіхів. 

Переглядів: 345 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

14 лютого на базі Луцької  гімназії №4 відбувся обласний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне, віртуальна область. Протягом 50-ти  хвилин дев'ять  учасників нашої області змагалися у п'ятиборстві  під наглядом вебкамери. Серед категорії 7-11-х класів учням 7-х класів (найменшим) найважче протистояти старшим та досвіченим учасникам. Проте, Дацюк Максим, учень 7-А класу ОНЗ "НВК "Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія", гідно  представив себе в інтелектуальних змаганнях серед 14 областей України. Віртуальний відбірковий фінал проводиться з метою надання шансів кращим учасникам онлайнових етапів змагань потрапити на Національний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне. Віртуальний відбірковий фінал прирівнюється до очного обласного фіналу та проводиться за правилами обласного фіналу. У 2017-2018 н. р. до таких областей належать: Київ та Київська область, Житомирська, Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська , Одеська, Тернопільська, Полтавська, Харківська, Чернівецька, Чернігівська, Херсонська область.

Луцюк Ірина Ростиславівна

Переглядів: 287 | Додав: Roma | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів