П`ятниця, 19.04.2024, 05:24
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 18

Відповідно до плану роботи працівників психологічної служби  18 листопада  на базі РМК відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів за темою «Психолого – педагогічні аспекти розвитку ключових компетентностей учня». В ході роботи розглядалися теоретичні аспекти ключових компетентностей нової школи. Практичний психолог Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.Липинського провела психологічний практикум «Особстісний підхід до школяра в умовах розвитку життєвих компетентностей». В ході ділової гри, організованої методистом РМК Вознюк Л.В., за темою «Життєве проектування як напрямок креативного  випускника школи, здатної до власної життєжвої творчості», учасники працювали в парах, де визначали психологічні аспект життєвих компетентностей, розглядали проблемні ситуації, висували ідеї, ділилися досвідом, визначили модель створення власної траєкторії життєвого розвитку особистості. Традицією в роботі мктодичного об’єднання є рубрика «Прочитай та використай у роботі».  За результатами засідання розроблені рекомендації для вчителів «Психологічні аспекти по впровадженню життєвих компетентностей учня»

Переглядів: 441 | Додав: Roma | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

Поповнення шкільного автопарку новим автобусом є знаковою подією для Локачинської школи-гімназії. Сказати, що цей автобус нам потрібний – нічого не сказати. Він нам життєво необхідний. Адже наявним у шкільному автопарку автобусом щодня довозили на навчання понад 150 учнів за чотирма маршрутами, в тому числі дітей та педагогів із реорганізованої малокомплектної школи с. Крухиничі.
Придбання нових автобусів – це правильний і необхідний крок на шляху забезпечення рівного доступу до якісних освітніх послуг, створення безпечного і комфортного освітнього середовища дитини. Від імені колективу НВК „Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія”, батьківської спільноти висловлюю найщирішу вдячність усім, хто доклав зусиль, аби «школярик», як лагідно ми називаємо шкільний автобус, потрапив у нашу школу: голові Волинської ОДА Гунчику В.П., голові Локачинської РДА Дудечку В.Ф., управлінню освіти, молоді і спорту, депутатському корпусу Локачинської районної ради.
Безпека дитини, сприятливе освітнє середовище, якісні освітні послуги – це ті визначальні чинники, які відіграють вирішальну роль під час вибору батьками навчального закладу, де здобуватиме освіту їх дитина. А для багатьох учнів шкільний автобус є тією ланкою, що з’єднує два основні світи в їх житті – домівку і школу. Тож зичу «зеленого світла» нашому «школярику», сонячного дитячого щебету, щасливої дороги! 
 

Директор НВК Сахарчук О.Я.

                                   

Переглядів: 426 | Додав: Roma | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів