П`ятниця, 19.04.2024, 07:41
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 29

28 жовтня було проведено районні педагогічні читання для вчителів-природничників на тему: "Краєзнавство як чинник національно-патріотичного виховання у педагогічній спадщині Софії Русової", присвячені 160-річчю від дня народження великого педагога, реформатора шкільної освіти, просвітительки, патріота України. Відкрила педагогічні читання Комар С.І., методист райметодкабінету, яка у вступному слові зробила акцент на значенні спадщини С.Русової для розвитку національної освіти. Праці С.Русової - це не просто історія, це - сьогодення. Ярмолюк В.В. , вчитель географії П'ятикорівської ЗОШ, розповіла про життєвий шлях С.Русової а також запропонувала переглянути відеоролик "Шляхами великого педагога". Про творче використання педагогічної спадщини С.Русової у практику сучасної освіти розповіла Полюх А.В., вчитель біології Старозагорівської ЗОШ. Про значення першого україномовного підручника "Початкова географія" для розвитку географічної освіти рідного краю, створеного С.Русовою , вела мову Лавренюк Л.О., вчитель географії Павловичівської ЗОШ. Гапяк О.В., вчитель географії Озютичівської ЗОШ, зупинився на питанні про внесок педагога у розвиток географічної освіти та методики її викладання. Надзвичайно багато уваги С.Русова приділяла розвитку краєзнавства, про що говорила у своєму виступі Павлюк Л.Л., вчитель географії Коритницької ЗОШ. У своїх працях С.Русова наголошувала на значенні організації екскурсій, туристичних походів як дієвого засобу патріотичного виховання учнів про що відмітила вчителька Губинської ЗОШ Скакун О.М. З темою "Увічнення пам'яті Софії Русової в Україні та світі" виступила Познякевич Т.М., вчитель географії Павловичівської ЗОШ.Підводячи підсумки педагогічних читань, учасники зробили висновок про те, що вивчення спадщини Софії Русової про внесок у розвиток шкільної географічної освіти в України допоможе зважено підходити до вдосконалення сучасної освіти. 

                                      

Переглядів: 608 | Додав: Roma | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

Вітаємо переможців ХХ обласної виставки "Творчі сходинки педагогів Волині".

Грамотами облуон нагороджені:
Войтович В.В., вчитель трудового навчання Маньківської ЗОШ - "Використання інформаційних технологій для розробки і реалізації проектів на уроках трудового навчання з метою формування технологічно освіченої особистості"
Бойко І.Б., заступник директора з навчально-виховної роботи Затурцівської ЗОШ - "За законами творчості. Дещо про методичну роботу і не тільки"
Квік С.Я., вчитель християнської етики Кисилинської ЗОШ - "Становлення духовної особистості шляхом використання інноваційних методів навчання на уроках основ християнської етики"
Боць В.М., вчитель правознавства Локачинського НВК - "Завдання для тематичного контролю з правознавства "
Шумук Т.В., вчитель початкових класів Локачинського НВК  - "Формування ключових компетенцій молодших школярів через впровадження інтерактивних технологій навчання"

Оголошено подяку облуон:
Ляшук Н.В., вчителю обслуговуючої праці Затурцівської ЗОШ - "Стрічкова вишивка: крок за кроком"
Ковальчуку О.В., вчителю трудового навчання Затурцівської ЗОШ - "Технологія токарної обробки деревини"
Занюк В.Г., вчителю основ здоров'я Привітненської ЗОШ - "Ігри та вправи з розвитку життєвих навичок на уроках з «Основ здоров’я»"
Нижнику В.О., вчителю історії Конюхівської ЗОШ - "Впровадження сучасних інноваційних технологій навчання на уроках історії"
Яцюку І.М., вчителю інфоматики Старозагорівської ЗОШ - "Автоматизація роботи шкільної бібліотеки"

Переглядів: 548 | Додав: Roma | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

27 жовтня на базі Козлівської ЗОШ І-ІІ ст. відбулося  заняття  районної школи управлінського та методичного менеджменту, яке провела заступник директора Демедюк Лілія Мефодіївна для новопризначених азвучів із Коритницької та Колпитівської шкіл. У ході семінару були розглянуті питання організації моніторингових досліджень і використання ІКТ в роботі заступника директора з навчально-виховної роботи. Демедюк Лілія Мефодіївна поділилась досвідом роботи з проведення атестації педагогічних працівників та організації внутрішкільного контролю.

Переглядів: 483 | Додав: Roma | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів