Середа, 24.04.2024, 08:05
Вітаю Вас Гість | RSS

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ
ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЛОКАЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Форма входу

Головна » 2012 » Листопад » 12
16 листопада відповідно до плану роботи районного методичного кабінету проводиться засідання "Педагогічна палітра" за участю працівників відділу новацій та передових педагогічних технологій ВІППО. Запрошуються вчителі фізики, російської мови, інформатики, музики і заступники директорів з навчально-виховної роботи. Початок роботи о 10.00 в приміщенні Локачинського НВК.
Переглядів: 586 | Додав: Roma | Дата: 12.11.2012 | Коментарі (0)

З метою популяризації, вивчення та застосування у навчально-виховній діяльності науково-педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського та з нагоди відзначення 94 річниці від дня народження великого педагога районним відділом освіти (Наказ №109/3 від 17.09.12р.) з 01 по 05 жовтня було оголошено методичний тиждень, присвячений В.О.Сухомлинському.
Інформація про підсумки проведення тижня надійшла від 11 шкіл (Локачинського НВК, Затурцівської, Павловичівської, Старозагорівської і Холопичівської ЗОШ І-ІІІ ст., Заячицівської, Кисилинської, Козлівської, Линівської, П'ятикорівської і Туминської ЗОШ І-ІІ ст.
У бібліотеках вищеназваних навчальних закладів було оформлено виставки книг В.О. Сухомлинського; у методичному кабінеті Затурцівської ЗОШ методичною радою школи підготовлено добірку матеріалів на допомогу вчителю "Повторюємо класику. Педагогіка Сухомлинського і сучасний урок".
Класними керівниками для учнів 5-11 класів проведено години спілкування на теми:
- "Людина, яка віддала людям серце" - Локачинський НВК; Старозагорівська ЗОШ, Козлівська ЗОШ, Линівська ЗОШ, Павловичівська ЗОШ.
- "Василь Сухомлинський - відомий український педагог та письменник" - Затурцівська ЗОШ.
Актуальною була тематика виховних годин у П'ятикорівській ЗОШ І-ІІ ст.: "Шануй батька та неньку, то буде тобі скрізь добренько" (етична бесіда з використанням уривків творів В.О. Сухомлинського); "Людина і праця - ось мати і батько істини" (За уривками твору В.О.Сухомлинського "Праця і людина". У Кисилинській ЗОШ - "Школа добрих вчинків", "Ввічливість - окраса людської душі" та інші.
У Холопичівський ЗОШ для учнів 5-6 класів проведено літературний ранок "Василь Сухомлинський - красиве і горде ім'я".
Панораму нетрадиційних уроків з використанням творчої спадщини В.О.Сухомлинського проведено у Локачинському НВК, Затурцівській, Павловичівській, Козлівській загальноосвітніх школах.
Учителі образотворчого організували конкурс малюнків до казок В.Сухомлинського.
У Затурцівській ЗОШ цікаво та невимушено пройшла методична нарада "Декілька із сто порад учителеві" та урок для вчителів "Серце віддаю дітям".
У Павловичівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено заняття психолого-педагогічного семінару "Василь Сухомлинський і сучасність".
У Туминській ЗОШ підготовлено усний журнал "Подорож до світу маленьких казок В.О. Сухомлинського "Людина починається з добра".
Різноманітні методичні заходи пройшли у Локачинському НВК, а саме: відкрите засідання методичного об'єднання вчителів української мови і літератури та початкових класів у формі конференції на тему: "Ідеї В.О.Сухомлинського в практиці формування основних життєвих компетентностей школярів: досвід, невикористанні резерви, перспективи" (керівники МО Жаловага Г.В. і Бойко О.А.); свято для учнів 1-4 класів на тему: "Стежками любові та добра"; випущено тематичний номер гімназійної газети "Вісник".
Завершальним етапом методичного тижня стали педагогічні читання для педагогів Локачинського освітнього округу за книжкою В.Сухомлинського "Серце віддаю дітям". 
Переглядів: 2081 | Додав: Roma | Дата: 12.11.2012 | Коментарі (0)

Пошук
Наша адреса
45500, Волинська область, смт. Локачі, вул.Героїв Майдану, 37, e-mail: rmklokachi500@gmail.com
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів